Over ons

Carphunterz.nl gaat over karpervissen en alles wat daar mee te maken heeft. Wij, Michel en Simon, zijn deze website begonnen omdat wij het leuk vinden om over onze visserij te schrijven. Nog leuker is het natuurlijk als het gelezen en gewaardeerd wordt. Het liefst worden we dan ook uitbetaald in positieve feedback, maar we staan ook open voor kritiek .

Alle artikelen die wij schrijven zullen onder te verdelen zijn in beleving of techniek, hierin proberen wij een duidelijk verschil in schrijfstijl aan te houden. Beleving gaat over het weergeven van onze ervaringen aan de waterkant, de ups en downs in het leven van de fanatieke karpervisser. Techniek gaat echt over deĀ technische kant van de visserijĀ en hiermee willen wij een ander iets nieuws leren, daar leren we zelf dan ook iets van omdat dat ons weer aan het denken zet. Met name de beginnende karpervisser is hierin de doelgroep, maar ook de meer ervaren visser is welkom uiteraard.

Heb je vragen over, of commentaar op iets wat je leest in een artikel? Gebruik dan de “comment box”, die is te vinden onderaan elk artikel. Gewoon een leuk berichtje achterlaten mag natuurlijk ook altijd!

Volg ons op facebook zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste updates: